Cine a spus că sinonimul dietei este chinul? Nimic mai fals! Varietatea produselor care se găsesc pe piață ne oferă posibilitatea de a combina alimentele într-un mod sănătos și delicios, astfel încât totul să pară ușor, iar corpul să ne mulțumească.
Sfaturile nutriționistului Loredana Guran (foto), cea care vă așteaptă în cabinetul Natur House din Reșița, continuă astăzi cu două rețete delicioase: o variantă sănătoasă pentru prânz sau cină și un desert peste care, trebuie să recunoaștem, ne este tuturor greu să sărim.
Pentru mai multe sfaturi, apelați cu încredere la partenerii noștri. Programările se pot face la numărul de telefon 0770 457 030.
TORTILLA CU PRAZ
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie prazul în rondele subțiri, se pune într-un vas cu apă puțină, se lasă la fiert 20 de minute la foc mic. După ce se înmoaie, se pune untul și se lasă până se arămesc rondelele. Se bat ouăle, se condimentează și se pun laptele, tărâțele, jumătate din brânză și se încorporează cu prazul. Se face tortilla într-o linguriță de ulei, se adaugă restul de brânză deasupra și se țin la cuptor 5 minute.
SPUMĂ DE CAFEA
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cafeaua și laptele praf de dizolvă împreună în apa minerală. Gălbenușurile se bat împreună cu fructoza lichidă. Albușurile se bat până când devin spumă și apoi se adaugă gălbenușurile. Se amestecă totul într-un bol. Se servește rece, asezonat cu boabe de cafea sau scorțișoară, după preferințe.
Cabinetul Natur House din Reșița, situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter vă așteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, pentru consultații și ajutor specializat din partea specialistului în nutriție Loredana Guran.
Pentru că sănătatea este cea mai importantă, Express de Banat, împreună cu partenerii de la Natur House Reșița, publică în fiecare zi de sâmbătă câte un articol legat de nutriție și, de asemenea, vă invită la concurs pe pagina de Facebook Express de Banat.