Liberalii din Caraș-Severin sancționează abuzurile PSD. Abuzurile PSD din alte județe!

Mitingul organizat în această seară în capitală de către coaliția de guvernare PSD-ALDE e trimis în zona ridicolului de către liberalii cărășeni. Când vine însă vorba despre abuzurile și presiunile pe care social-democrații le-ar fi făcut pentru a-și asigura o prezență numeroasă în stradă, reprezentanții PNL spun că pesediștii din județ ar fi jucat foarte corect!

Jaro Marșalic, prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, Dănuț Florea, consilier local la Reșița, și Viorel Bașag, președintele Organizației Județene a Oamenilor de Afaceri Liberali, au vorbit astăzi despre o manifestare absurdă a celor de la PSD, fără precedent în democrațiile europene. „Reprezentanții Puterii să protesteze în susținerea Puterii?! În fapt, este un miting pentru promovarea imposturii, incompetenței, chiar la vârful Guvernului. Este o manifestare pentru sprijinirea unei rețete de guvernare falimentare a cărei efecte a nenorocit milioane de români, prin creșterea prețurilor, prin majorarea substanțială ratelor, prin frânarea dezvoltării economice în mediul privat și implicit prin frânarea creșterilor salariale”, a afirmat Marșalic.

Mai departe, liberalul a spus că la nivelul Organizației Județene PNL Caraș-Severin sunt informații din primării și instituții publice potrivit cărora oamenii sunt constrânși să meargă la București. „Chiar și unii dintre primarii PSD sunt nemulțumiți că sunt și ei constrânși să constrângă pe alții. Nemulțumiți pentru cheltuielile pe care trebuie să le suporte … Respectăm dreptul acestora de a-și păstra anonimatul, cunoscut fiind faptul că în PSD libertatea de exprimare se pedepsește”, a mai explicat prim-vicele liberal.

Numai că afirmațiile lui Marșalic nu sunt valabile și pentru Caraș-Severin. „Nu aș putea spune că s-au făcut abuzuri în Caraș-Severin, nu am dovezi. La nivel de spital nu au fost, dar e clar că la nivel de țară au fost multe. Zvonuri sunt, dar nu ni s-a semnalat nimic concret. Realitatea este că momentan nu am putea spune așa ceva, numai dacă ar fi să inventăm niște zvonuri, dar și în politică trebuie să existe o notă de seriozitate”, a recunoscut chirurgul reșițean.

O altă întrebare pe care și-o pun reprezentanții PNL îi vizează strict pe social-democrații din Caraș-Severin. La mitingul de susținere a lui Dragnea și Dăncilă vor participa din Caraș-Severin cei ce acum un an au participat la mitingul de la Caransebeș de susținere a fostului premier Sorin Grindeanu?! Răspunsul e evident. Da!