Consilierul local care a refuzat o geantă de bani le cere scuze reșițenilor pentru „sauna” din autobuze!

Hadrian Popescu, liderul liberalilor din Consiliul Local Reșița, a răspuns valului de critici îndreptate spre administrația publică locală din cauza temperaturilor foarte ridicate înregistrate în autobuzele care asigură transportul public în municipiu.

Alesul local despre care se vorbește că ar fi refuzat nu mai puțin de 100.000 de euro pentru a ajuta la ungerea într-o funcție decizională a unui personaj agreat de anumite societăți comerciale și-a asumat aproape de unul singur responsabilitatea pentru condițiile din celebrele „balene albastre”, autobuzele aduse din țările nordice pentru a asigura transportul public până în momentul în care la Reșița va circula din nou tramvaiul.

„Din păcate, «balenele» sunt prea mari, iar distanța între stații este prea mică pentru a-și face efectul climele. Soluția este să circulăm cu autobuze mai mici, în care instalațiile de climă își pot face treaba. Din păcate, va mai dura o perioadă de 2-3 săptămâni «chinul» călătorilor, motiv pentru care, în calitate de consilier local, îmi cer scuze față de toți reșițenii care circulă cu «balenele albastre»”, le-a transmis Hadrian Popescu reșițenilor și în special celor care s-au plâns de temperaturi de până la 35,5 grade Celsius.