Restricții pentru deplasările în Italia! Aeroportul Traian Vuia reamintește pasagerilor condițiile de călătorie către peninsulă

Aeroportul Traian Vuia reamintește pasagerilor restricțiile din Italia pentru cetățenii care sosesc din România! 

Persoanele care sosesc din România trebuie să se autoizoleze timp de două săptămâni în Italia. Aeroportul din Timișoara le reamintește clienților săi condițiile pentru deplasarea pe calea aerului către peninsulă. „Dragi pasageri, vă reamintim faptul că s-au impus noi restricții pe teritoriul Italiei, pentru cetățenii care sosesc din România. Începând cu data de 24 iulie, cei care s-au aflat sau au tranzitat teritoriul României, în ultimele două săptămâni, sunt obligați să se autoizoleze și să fie supravegheați medical timp de 14 zile, din momentul sosirii în Italia”, a transmis Aeroportul Traian Vuia.

expresb 1000x100

Zborurile regulate spre și dinspre Italia oferite de aeroport sunt Veneția-Treviso, Milano-Bergamo, Bologna, Roma și Bari, iar mai multe detalii referitoare la condițiile de călătorie în contextul COVID-19, puteți găsi pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Externe ➡️ https://www.mae.ro/travel-conditions/3711#820.

În ceea ce privește lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, aceasta a fost actualizată de Institutul National de Sănătate Publică, este valabilă începând de luni, 27 iulie 2020 și cuprinde 44 de țări, în cazul cărora se aplică măsura carantinării timp de 14 zile la revenirea în România.
1000 x 200 gif