TOP! Resorturi spa de lux în Maldive, Fiji, Texas, Londra sau în Băile Herculane, la Grand Hotel Minerva

casinoherculane by sungarden

După topul celor de la The Guardian – top 20 cele mai bune spa-uri din lume – perla stațiunii de pe Valea Cernei, Grand Hotel Minerva, se poate lăuda de acum cu încă un trofeu în portofoliu: prezența în celebrul blog turistic Spa it Girl.

Yvette Le Blowitz, fondatorul companiei Spa it Girl, unul dintre experții de top în domeniul turismului de lux din lume a pus ochii și pe Grand Hotel Minerva din Băile Herculane, certificându-i în scris valorile. În cadrul blogului, înființat acum 10 ani și care urmărește hotelurile și stațiunile spa de lux din lume, Yvette împărtășește propriile experiențe cu scopul de a inspira pe alții să viziteze și să susțină Industria Travel.

http://spaitgirl.com/2019/01/armonia-spa-at-grand-hotel-minerva-resort-spa/?fbclid=IwAR3_Yb0b7FaDPqXJXFAuaLHNOA7OBfczgtWTCOsOORr4mLBXOSAz6T2hArE

Spa it Girl, judecător la nivel mondial de lux în domeniul turismului și recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți experți în industria Spa Influencer, plasează Grand Hotel Minerva printre cei mai buni. Nume importante din această industrie precum: Hideaway Beach Resort & Spa – MaldiveLikuliku Lagoon Resort – FijiLake Austin Spa Resort – Texas,  Soori Bali – Bali sau The BodyHoliday – Marea Caraibelor, aduc prin prezența lor în acest blog greutate și valoare resortului din România ce a renăscut precum pasărea Phoenix în urma celor peste 7 milioane de euro investiți în el, dar și datorită serviciilor hoteliere ridicate la rang de artă.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Cu o înfățișare complet nouă, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA a mai adăugat încă 4 stele stațiunii Băile Herculane, a adus un val nou de energie și optimism peste zona căreia nu i s-au mai oferit prea multe șanse la renaștere, prin prisma actelor care au distrus și au pus lacătul pe mare parte a clădirilor istorice, care odată au reprezentat perla Banatului.

Unitatea, încorporată în grupul Solarex, are 200 de camere, centru SPA și bază de tratament. Hotelul dispune de două restaurante, cu o capacitate de 500 de locuri, centru medical de recuperare, bucătărie modernă, două săli de conferințe, baruri și terase. Întins pe o suprafață de 1.200 mp, cu 14 etaje, complexul are în dotare cele mai scumpe sisteme de încălzire, de climatizare, dezumidificare și cel mai divers sistem de asigurare împotriva incendiilor, după cum au declarat administratorii Hotelului Minerva.

„Suntem onorați și de acest nou «premiu» care nu face decât să ne întărească ideea că acolo unde există profesionalism și pasiune în ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât pe măsură. Faptul că ne regăsim în blogul Spa It Girl al celebrei Yvette Le Blowitz, printre atât de multe nume grele din această industrie, ne bucură fantastic, dar ne și obligă să muncim mai mult de acum înainte. Să gândim noi proiecte mai interesante, să perfecționăm și să pregătim noi servicii care să ne mențină în pole position mulți ani de acum înainte și pentru care clienți din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii să se lupte pentru a-și face rezervare la noi”, au spus cu bucurie și cu o mare încredere administratorii resortului Grand Hotel Minerva, pentru Express de Banat.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/