EXCLUSIV. Vila în care au stat Regele Mihai și Nicolae Ceaușescu, reabilitată de „Ferma Vedetelor”! Mihaela Rădulescu supraveghează lucrările necesare redeschiderii taberei de la Crivaia!

Vila Klaus va reapărea pe harta taberelor școlare după ce Mihaela Rădulescu va pune la treabă, începând de luni, 18 vedete pe care PRO TV le-a ales pentru sezonul 2019 al show-ului „Ferma Vedetelor”! Printre ele, Ioana Filimon, Miss Timișoara 2016, Brigitte Năstase și Cătălin Moroșanu!

„Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme”, anunța PRO TV la mijlocul lunii decembrie. Express de Banat a aflat unde vor duce vedetele o viață de fermieri. Este vorba despre Munții Banatului, despre Semenic. Mai exact, despre Vila Klaus, de la Crivaia, foarte aproape de coada Lacului Văliug, lac renumit datorită petrecerilor estivale de poveste de la Ponton Casa Baraj.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, prezentatorii show-ului, vor avea grijă ca, în cele trei luni în care vor sta în camerele ocupate cândva de Regele Mihai sau de cuplul prezidențial Nicolae și Elena Ceaușescu, vedetele din Ferma să reabiliteze total Vila Klaus astfel încât, după 10 ani cât a stat cu lacătul pe ușă, să fie redeschisă ca tabără școlară.

„Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori”, au dezvăluit cei de la PRO TV. „Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma pentru site-ul PRO TV.

Ioana Filimon, Otniela Sandu, Brigitte Năstase, Kamara, Silviu Țolu și Cătălin Moroșanu sunt primii șase concurenți pregătiți să pună umărul la reabilitarea și redeschiderea Vilei Klaus! Vedetele din Ferma au sosit deja în Banat, aseară putând fi văzute la Ya-Ya, un PUB de fițe din centrul Reșiței.

Sursa foto: protv.ro, Facebook