Refă-te după mesele grele de sărbători prin… mâncarea potrivită!

Sărbătorile au trecut, iar acum remușcările s-ar putea să înceapă să-ți dea bătăi de cap. Meniul de Crăciun a fost atât de bogat și de gustos, încât probabil ai mâncat mai mult decât ar fi trebuit și nici în noaptea dintre ani nu prea te-ai abținut de la micile gustări delicioase. Dar, gata! Această perioadă a trecut acum și organismul tău cu siguranță are nevoie de o dietă sănătoasă, care să îl ajute să-și revină repede și să-și recapete forța.

Ianuarie este o lună foarte bună pentru o cură de detoxifiere a organismului, o cură bogată în vitamine și minerale, care să-ți readucă pofta de viață și sănătatea de fier și care să te ajute să dai jos kilogramele în plus cât mai repede posibil. În principal, curele de detoxifiere se bazează pe alimente naturale, fructe și legume, care să restabilească echilibrul organismului, ajutând ficatul și rinichii să funcționeze mai bine.

Cabinetul Natur House din Reșița, situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter vă așteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, pentru consultații și ajutor specializat din partea specialistului în nutriție. Programări telefonice se pot face la numărul 0770 457 030.