Reșițenii și-au măsurat dioptriile la PSD

explo 1000x200

Doamnele social-democrate, cu susținerea europarlamentarului PSD Daciana Sârbu, au lansat o campanie de măsurare a dioptriilor la sediile din tot județul.

Campania de derulat în perioada 10-14 martie, şi, deși consilierii locali din opoziție au încercat să trimită personalul acasă, pe motiv că ar exista o hotărâre care nu permite efectuarea consultațiilor medicale ambulante, doamnele social-democrate au ținut să facă o serie de precizări.

,,Noi am clarificat acest aspect la Primăria Reșița și am explicat că, de fapt, campania noastră nu se referă la acordarea de consultații medicale, ci este vorba doar despre măsurarea dioptriilor celor care au apelat la caravană. Subliniez că nu a fost vorba despre o consultație, ci despre un act conex celui medical, a declarat vicepreședintele PSD la nivel național, Tudorița Nicula, la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o.

În plus, social-democratele au subliniat faptul că acțiunea a fost inițiată și susținută financiar de europarlamentarul Daciana Ponta Sârbu. Aceasta a suportat costurile cazării, plus masa echipei de specialiști venită de la București.

Informarea cu privire la campanie a fost realizată cu sprijinul tinerilor din PSD care au împărțit fluturași despre acțiune.

Campania de donare de sânge continuă
Atunci când vine vorba despre salvarea de vieți, social-democratele se implică în acțiuni prin care să le atragă atenția reșițenilor, dar nu numai, cu privire la faptul că fiecare dintre ei are un rol important.

,,Urmează o campanie de donare de sânge în cadrul căreia am făcut apel la polițiști să ne ajute să salvăm viața unui băiat din Dognecea, bolnav de leucemie, iar de Ziua Mondială a Donatorului, din luna iunie, încercăm să organizăm o acțiune prin care să atragem atenția cu privire la importanța zonei montane din apropierea Reșiței, cea a Muntelui Semenic”, a spus Lili Gherle pentru www.expressdebanat.ro.

banner 970 x 250