Copilă rămasă pe Cheile Carașului!

explo 1000x200

Autoritățile locale intervin în acest moment pentru salvarea unei fetițe de 12 ani care a rămas într-o peșteră de pe cheile ce pornesc de la Carașova.

UPDATE, ora 20:51

Reprezentanții ISU „Semenic” anunță că starea fetiței este bună, autoritățile au reușit să o coboare din chei. „Fata este în siguranță în momentul de față”, a declarat Adriana Marghescu, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”. Se pare că părinții fetiței sunt despărțiți, și ea împreună cu tatăl său au plecat la plimbare pe Cheile Carașului. La un moment dat fetița s-a urcat pe o stâncă spre o peșteră și a refuzat să mai coboare de acolo.

UPDATE, ora 20:30

Pompierii, poliția și salvamontiștii au sărit în ajutorul copilei pe care a prins-o noaptea pe Cheile Carașului. Se vehiculează că fetița ar fi refuzat să se întoarcă acasă cu tatăl său din motivul  că îi este dor de mama sa, însă acestea sunt doar zvonuri ce s-au conturat în jurul evenimentului, fără să se știe încă dacă aceasta este adevărata cauză a prezenței copilei pe chei la aceste ore.

Situația este sub control. Un echipaj din care fac parte și doi băieți de la Salvamont au plecat pe chei spre peșteră și au informat că micuța a fost recuperată în stare perfectă, au reușit să o coboare fără probleme din grotă”, precizează Valentin Balaban, șeful Salvamont. La fața locului a sosit și o ambulanță gata să îi acorde copilei primul ajutor dacă va fi nevoie.

Revenim cu amănunte! Rămâneți cu Express de Banat!