Reșițenii fug de vremea caniculară la ștrand, ca să se răcorească

Temperaturile de peste 35 de grade i-au făcut pe cei care nu au reușit să ajungă la Văliug sau la Trei Ape să fugă la ștrandurile din oraș. Acestea au fost de-a dreptul neîncăpătoare pentru toți cei care au ieșit la soare.

Deși a început o nouă săptămână de lucru, piscinele din Reșița sunt pline de tineri care se întrec în concursuri de sărituri, dar și de copii sau de adulți veniți să se răcorească și să scape de căldura asfaltului.

Partea bună a lucrurilor pentru agenții comerciali care dețin ștranduri este că vacanța elevilor bate la ușă, astfel că lecțiile sunt deja lăsate la o parte. Ultimul hop este bacalaureatul,după care proprietarii de ștranduri nu mai trebuie să își facă vreo grijă în privința încasărilor.

„Lucrez, dar după-amiaza vin la ștrand. Mi-e defect autoturismul și nu pot ajunge la șură. În funcție de zile, merg în Lend sau în Moroasa. Este frumos peste tot”, a spus un reșițean care dă fuga zilnic să facă o baie la ștrand.

Cum suntem încă la început de sezon estival, domnișoarele, dar și doamnele au stat la plajă ore întregi pentru a avea un bronz cât mai bine definit.