Prețuri mai mici pentru călătorii CFR

Reduceri de până la 45 % pentru călătorii CFR! Navetiştii se bucură, începând de astăzi de preţuri mai mici la abonamentele pe 5, 10 sau 15 zile.

Reducerile sunt de 25 % pentru 5 zile, 35% pentru 10 zile şi 45 % pentru 15 zile. Aceste abonamente sunt legitimaţii de călătorie nominale care se emit pentru orice tren, la clasa a 2-a, pe distanţe de până la 1000 km.

De exemplu, dacă până acum cei care fac naveta pe ruta Reşiţa – Caransebeş scoteau din buzunare pentru un abonament de 15 zile, 205 lei, de astăzi vor plăti pentru acelaşi abonament doar 112,20 lei.

Pentru achiziţionarea unei astfel de legitimaţii este necesară completarea unei cereri în care se menţionează datele personale, detalii despre ruta, tip de tren, dar şi cele 5, 10 sau 15 zile din luna, în care se vor face călătoriile. Datele nu trebuie să fie consecutive dar trebuie să fie din aceeaşi lună calendaristică.

Un bonus pentru călătorii din Reșița este și modernizarea Gării Reșița Sud, la care încep lucrările în viitorul apropiat.