FOTO: Flavius Koczi–cetățean de onoare

Astăzi, la Primăria Municipiului Reșița, gimnastul reșițean Flavius Koczi a primit diploma de Cetățean de Onoare.

După ce a venit acasă cu medalii de aur și de bronz de la Campionatele Europene ce au avut loc în Montpellier, gimnastul Flavius Koczi a fost denumit de către primarul Mihai Stepanescu cetățean de onoare al orașului Reșița.

Titlul nu este unul întâmplător, reșițeanul nu numai că a reprezentat cu mândrie numele orașului său natal, dar, pe viitor, o dată încheiată cariera de gimnast, dorește să revină în oraș: „Flavius merită această diplomă de cetățean de onoare pentru că iubește orașul Reșița și a recunoscut în nenumărate rânduri că ar dori să se întoarcă în oraș, chiar ca antrenor de gimnastică”, declară Doru Dinu Glăvan.

Același lucru l-a susținut și gimnastul Flavius Koczi, care a dorit să spună câteva cuvinte: „Nu este o presiune în plus pentru campionatele de la Londra, faptul că sunt cetățean de onoare, din contră, sunt mândru. Doresc să mă reîntorc la Reșița și să fac cinste acestui oraș. Sper să nu vă dezamăgesc!”

Flavius Koczi va pleca în curând la Londra, unde va fi unul dintre gimnaștii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice 2012, din perioada 27 iulie – 12 august.