Reșițenii din străinătate sunt așteptați acasă. Ioan Popa le pregătește ceva!

1000x100 (4)

Primarul Ioan Popa îi așteaptă pe reșițeni acasă. Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului va fi prilej de petrecere în aer liber dedicată românilor plecați la muncă în străinătate.

Primăria Reşiţa şi RePatriot pregătesc un spectacol de excepţie. Primarul Ioan Popa se ţine de promisiunile făcute la Conferinţa RePatriot şi va organiza pe 15 august Zilele Diasporei în Centrul Civic al Reşiţei, cu începere de la ora 19.00. Invitatul special al manifestării este țambalistul Marius Preda, stabilit în prezent în Olanda, iar distracţia este asigurată de Mihai Mărgineanu şi trupa sa, dar şi de Formaţia Trompetre din Timișoara.

În luna iunie, primarul proaspăt ales, Ioan Popa, declara că va încerca să diminueze distanțele dintre românii din străinătate și cei rămași acasă. „Ziua Diasporei reprezintă un prim și important pas în acest sens. Cu acest prilej, la evenimentul din 15 august ne vor onora cu prezenţa și o parte dintre personalităţile de marcă ale municipiului, care au trăit peste hotare, pentru a ne împărtăși din experiența lor: campioana României la înot, Luminiţa Dobrescu, alături de primul medaliat olimpic român, Gheorghe Megelea, şi de maestrul Sabin Păutza – prestigiosul muzician, compozitor, dirijor și profesor”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Reșița.

leader board 728 x 90 px

RePatriot este un proiect de repatriere prin antreprenoriat, inițiat de peste 30 de lideri din business-ul românesc, antreprenori și executivi de top în 2015, care își propune
să susțină românii care doresc să revină în țară, cu informații și consiliere pentru acces rapid la oportunitățile din România.

CITEȘTE ȘI:

Ioan Popa nu vrea să-i mai lase pe reșițeni să muncească în străinătate!