Reșițenii de la Phaser „ne aprind” cu un nou single de dragoste!

În plină vară, reșițenii de la trupa Phaser lansează un nou single cu o linie melodică și versuri inspirate dintr-o poveste imaginară de dragoste.

După succesul cu piesele „Fapte, nu vorbe” și „Mi-e dor de el”, reșițenii de la trupa Phaser au lansat o nouă piesă, însoțită și de videoclip. Noul single „Mă aprinzi” a fost lansat pe pagina oficială de Youtube a band-ului reșițean. Artiștii se așteaptă ca impactul piesei să fie pe măsură și să prindă la publicul îndrăgostit, iar versurile să-i facă pe fani să-și retrăiască poveștile frumoase de dragoste. Și se pare că single-ul a prins la public și în doar trei zile de la postarea piesei pe canalul de profil, videoclipul a adunat peste 16.000 de vizualizări.

„Ne-am gândit ca în videoclipul piesei «Mă aprinzi» să invităm mai multe «cupluri», pentru că am vrut să creăm o mică poveste și să arătăm că dragostea e un sentiment frumos indiferent de vârstă. E o legătură puternică și pură, atunci când o guști pentru prima dată, dar este și spontană și dăinuie odată cu trecerea anilor”, au declarat membrii band-ului reșițean pentru Express de Banat.

leader board 728 x 90 px

Videoclipul a fost regizat de Flavius Marușca și filmat în Timișoara, iar piesa a fost produsă de Phaser, ultimul touch fiind dat de George Hora, la Studio 66.

Vezi noul videoclip al trupei Phaser AICI!

Lansarea noului single va fi marcată și printr-un concert care va avea loc în Timișoara pe data de 18 august, la Terasa Vineri 15 situată pe Bulevardul Vasile Pârvan, începând cu ora 21.00.