GALERIE FOTO: Reșițenii circulă la mâna a doua

În jurul orei 16.00, un autobuz care se îndrepta spre cartierul Marginea s-a defectat, imediat ce a plecat din stația de la “Școala de Beton”. După ce oamenii l-au așteptat 45 de minute, întrucât niciun alt autobuz nu a circulat, aceștia au fost obligați să își continue drumul pe jos.

Autobuzul Ro-A-Tir cu numărul 16, ruta Mopar-Mol-Victoria-Marginea s-a defectat imediat ce a părăsit stația. Problema este că a venit cu o întârziere de 45 de minute, șoferul a mers cu viteză ca să recupereze timpul pierdut, iar pe final de traseu a dat-o în bară definitiv. Autobuzul s-a defectat, iar călătorii au plecat pe jos spre Marginea, fără să își primească înapoi banii pentru bilet.

“S-a mai întâmplat așa. Cred că tot autobuzul acesta a fost. Sunt vechi, primite ca ajutoare și nu sunt de cursă lungă, chiar dacă în interior sunt întreținute. Partea electrică se strică mai tot timpul”, a spus un reșițean, obișnuit cu astfel de incidente în drumul său spre casă. “Nu avem încotro, acum trebuie să mergem pe jos. Asta este situația, dacă sunt vechi, nu avem ce face”, spune un alt reșițean.

Mașini pe contrasens
Pentru că autobuzul a ocupat tot drumul, șoferii nerăbdători au intrat pe banda de pe sensul opus (vezi foto), în fața “Școlii de Beton”, ca să își continue drumul. Cu tupeu și nesimțire, aceștia au riscat viața celorlați participanți la trafic și și-au văzut liniștiți de drum, fără să le pese că ar putea provoca tragedii.

Comments

  1. […] ȘI: GALERIE FOTO: Un autobuz s-a defectat în stația de la Școala de Beton! Related Articles Share About Author Daria […]