UPDATE: Mascații au descins cu noaptea-n cap în Reșița și Bocșa

La această oră, sunt încă în derulare acțiunile polițiștilor cărășeni, care au vizat contrabanda cu țigări din mai multe locații din oraș, dar și din Bocșa. Patru persoane au fost deja conduse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție pentru audieri.

UPDATE, ora 14.00
Prejudiciu de peste 200.000 de lei

În urma descinderilor poliţiştilor de la Investigarea Fraudelor în cinci locaţii din Reşiţa şi Bocşa, la imobilele unor persoane care făceau parte dintr-o grupare specializată în contrabanda cu ţigări, au fost confiscate aproape 7.000 de pachete de diferite mărci de provenienţă Serbia, două autoturisme, bunuri, înscrisuri şi alte valori. “Într-unul din autoturisme au fost găsite ţigări sub capota maşinii, sub bancheta din spate, sub caroserie şi chiar în rezervorul acestuia. Patru bărbaţi au fost conduşi pentru cercetări la sediul Poliţiei şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, unde faţă de T.G., de 34 de ani, şi M.F., de 36 de ani, a fost luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, iar E.M., de 41 de ani, şi M.N., de 36 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.
Poliţiştii au estimat prejudiciul cauzat bugetului de stat la peste 200.000 de lei.

Astăzi, ora 9.00

Polițiștii cărășeni aveau informații că mai multe persoane din Reșița și Bocșa comercializează țigări cu tutun sârbesc, aduse la negru prin vamă. Mascații au descins în cartierul Govândari, dar și în alte zone din oraș și din Bocșa. Au confiscat deja o cantitate impresionantă de țigări, ascunse în casele, dar și în mașinile persoanelor vizate. “Patru persoane au fost conduse până acum la sediul IPJ pentru audieri”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

Revenim cu amănunte!

Comments

  1. daria alexandrescu says:

    din care oras? sau caras este oras?