Reșițenii datornici rămân cu gunoiul la ușă

Reșița riscă să rămână cu gunoiul în stradă. Firma de salubrizare din oraș a atras atenția autorităților locale asupra faptului că, începând de la 1 septembrie, nu vor mai ridica gunoiul menajer de la clienții rău-platnici.

O serie de asociaţii de proprietari, persoane fizice și unităţi economice de pe raza municipiului Reşiţa au datorii la S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.A. Acestea rezultă din neplata serviciului de ridicare a gunoiului menajer. Societatea a anunţat că va lua măsuri drastice pentru cei care nu își achită debitele restante.

” Aș dori să informez publicul că, începând cu data de 1 septembrie, la anumite asociații de proprietari, instituții publice, conform prevederilor contractuale și a regulamentului cadru stipilat în Ordinul 112/2007, se sistează ridicarea gunoiului menajer din cauza creanțelor acumulate în perioada desfășurării activității noastre, respectiv de la 1 iunie 2011”, a declarat Constantin Ioniță, manager zonal al S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A.

leader board 728 x 90 px

În cazul în care se va trece le aplicarea măsurilor anunțate de firma de salubrizare, va fi afectat mai ales mediul înconjurător, dar și aspectul estetic al orașului. Pentru a evita această situație, primăria face apel la cetăţeni să plătească datoriile aferente, să respecte clauzele contractuale şi să trateze cu responsabilitate protejarea mediului şi, implicit, sănătatea populaţiei.