Reșițenii datornici rămân cu gunoiul la ușă

Reșița riscă să rămână cu gunoiul în stradă. Firma de salubrizare din oraș a atras atenția autorităților locale asupra faptului că, începând de la 1 septembrie, nu vor mai ridica gunoiul menajer de la clienții rău-platnici.

O serie de asociaţii de proprietari, persoane fizice și unităţi economice de pe raza municipiului Reşiţa au datorii la S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.A. Acestea rezultă din neplata serviciului de ridicare a gunoiului menajer. Societatea a anunţat că va lua măsuri drastice pentru cei care nu își achită debitele restante.

” Aș dori să informez publicul că, începând cu data de 1 septembrie, la anumite asociații de proprietari, instituții publice, conform prevederilor contractuale și a regulamentului cadru stipilat în Ordinul 112/2007, se sistează ridicarea gunoiului menajer din cauza creanțelor acumulate în perioada desfășurării activității noastre, respectiv de la 1 iunie 2011”, a declarat Constantin Ioniță, manager zonal al S.C. Brantner Servicii Ecologice S.A.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

În cazul în care se va trece le aplicarea măsurilor anunțate de firma de salubrizare, va fi afectat mai ales mediul înconjurător, dar și aspectul estetic al orașului. Pentru a evita această situație, primăria face apel la cetăţeni să plătească datoriile aferente, să respecte clauzele contractuale şi să trateze cu responsabilitate protejarea mediului şi, implicit, sănătatea populaţiei.

banner maxagro