S-a îndrăgostit de Clisura Dunării!

Rovana Plumb a ajuns în oraşul Moldova Nouă în urmă cu aproximativ 15 minute. Aceasta a fost întâmpinată la primărie de edilul oraşului, dar şi de toţi şefii de instituţii de mediu din Caraş-Severin.

UPDATE, ora 12.20

În urmă cu câteva momente s-a încheiat întrevederea ministrului mediului cu şefii de instituţii din Caraş-Severin. La ieşirea din sală, Rovana Plumb a declarat că problema poluării de la Moldomin este o prioritate pentru ministerul pe care îl conduce. De asemenea, aceasta a adăugat că, momentan, vecinii de peste graniţă au încetat să mai depună reclamaţii la Comisia Uniunii Europene. Rovana Plumb a urcat în maşină şi a pleacat spre Reşiţa, unde va semna contractul cu Aquacaraş, contract de finanţare al proiectului „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Caraş-Severin”.

Însoţită de parlamentarul PSD Ion Mocioalcă, Rovana Plumb s-a declarat încântată de frumuseţea Clisurii Dunării. “Îmi place peste tot pentru că este ţara mea”, a declarat aceasta. Ministrul mediului poartă acum o discuţie cu uşile închise cu toţi reprezentanţii instituţiilor ce au venit să o întâmpine.

Chişărău, cu capul plecat

Şeful Moldomin SA Moldova Nouă, Iacob Chişărău, e şi el prezent la întâlnirea cu ministrul. Cei doi s-au întâlnit pe holul primăriei, au dat mâna şi au intrat în sala de şedinţe. Directorul societăţii a ajuns cu aproximativ o oră înainte de sosirea ministrului, fiind condus la sediul Primăriei de şoferul său, şi a refuzat să dea vreo declaraţie de presă. A mers glonţ, cu capul în pământ, în sediul Primăriei.

celtic transilvania 1000x100px

Investiţii de mediu

Primarul Matei Lupu speră ca vizita ministrului să se concretizeze într-o serie de investiţii de mediu care până acum au fost lăsate de izbelişte de fosta administraţie locală. Ca să se asigure că locuitorii din Moldova Nouă vor avea de câştigat de pe urma întâlnirii de astăzi, primarul Matei Lupu îi va înmâna ministrului în scris toate aceste solicitări.

 

“Dacă în patru ani de mandat niciun ministru nu a pus piciorul în Moldova Nouă, mă bucur că în doar trei luni avem alături de noi un om important al guvernului”, Matei Lupu, primar Moldova Nouă