Reșițenii au câștigat Cupa Bega!

Două echipe de fotbal din Valea Domanului au participat cu succes la cea de-a șaptea ediție a Cupei Bega de Iarnă, desfășurată la Timișoara. La categoria de vârstă 2005/2006, reșițenii au ocupat primul loc, iar la categoria 2001/2002 aceștia s-au clasat pe locul al treilea.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de grupa antrenată de Roco Sandu și Dănuț Boltașiu, care aparține CSM Școlar Reșița, dar evoluează în campionat pentru Metalul Reșița. Micuții fotbaliști reșițeni au ajuns în finala categoriei 2005/2006, în care au întâlnit pe ACS Poli Timișoara. În timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2, golurile reșițenilor fiind marcate de Canea și Moisă. În finalul meciului, Goran Bâcleșanu a avut ocazia imensă de a închide tabela și a aduce trofeul echipei sale. S-a ajuns la lovituri de departajare, unde mai inspirați au fost totuși reșițenii, care au înscris de două ori, față de doar o reușită a timișorenilor. Cu 4-3 au câștigat reșițenii, în componența: Loris Roșu, Răzvan Boca, Mario Ivașcu, Patrick Canea, Abel Ursu, Emanuel Moisă, Goran Bâcleșanu și Raul Gheorghescu.

La aceeași competiție, dar la categoria 2001-2002, a participat și echipa pregătită de Petre Panescu, care a obținut un merituos loc 3, după FC Porto Bega Timișoara și Plimob Sighet.

La categoriile mici de vârstă a participat AS Mundo Club Reșița, școala de fotbal a lui Lucian Dobre, clasată pe locul 3 la 2007 și pe locul 2 la 2008.