CONCURS. Biblioteca Municipală reinventează dragostea!

po 1000x100px (3)

În apropierea sărbătorii româneşti de Dragobete, Biblioteca Municipală Reşiţa celebrează dragostea pentru cultură şi îi provoacă pe cititori să îşi exprime iubirea, însă față de personaje imaginare și cărți. Cea mai frumoasă declarație de dragoste va fi premiată!

De mâine și până pe data de 23 februarie, instituţia lansează concursul „Arată-i bibliotecii dragostea ta!”, care presupune redactarea unei declaraţii de apreciere adresate bibliotecarului, unui autor preferat sau cărţii îndrăgite.

Declaraţiile de apreciere vor fi transmise în scris, până în data de 23 februarie, pe e-mail, la adresa resitabiblioteca@yahoo.com, sau pe Facebook – Biblioteca Municipală Reşiţa.

Vor fi acordate premii pentru cea mai frumoasă, cea mai originală şi cea care a primit cele mai multe aprecieri pe Facebook (like-uri) dintre declaraţiile trimise.

Premierea va avea loc miercuri, 24 februarie, de la ora 14:00, la sediul central al Bibliotecii Municipale Reşiţa de pe str. G. A. Petculescu nr. 1, unde toţi participanţii vor avea parte de surprize. Organizatori sunt primăria, alături de instituția de cultură. Mult succes celor care se încumetă să participe la acest concurs inedit!

03 britannia 1000 x 100 gif