Reșițeanul Robert Lupu, cel mai bun jucător de futsal din România

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România l-a desemnat pe reșițeanul Robert Lupu drept cel mai bun jucător de futsal din țara noastră. Acesta a primit distincția în cadrul unei gale speciale organizate la București. Este pentru a doua oară în carieră când Robert Lupu este desemnat numărul 1 în futsalul românesc.

„Acest premiu mă motivează și cred că mai pot continua să joc futsal. Mă pregătesc și cred că vreo doi-trei ani mai pot merge în paralel, și antrenor, și jucător. Premiul primit îmi arată că nu e momentul să mă gândesc la o retragere. Din contră, îmi dă un impuls să muncesc în continuare, să cred în mine. Au fost unii ani în care mă așteptam să primesc premiul, dar nu l-am luat. Și anul acesta l-am așteptat și iată că a venit”, a spus Robert Lupu pentru expressdebanat.ro.

Reșițeanul este selecționerul naționalei de futsal a României și antrenor-jucător al prim-divizionarei Informatica Timișoara și spune că se gândește la câștigarea titlului cu noua sa echipă. „Noi asta ne dorim. Cred că, valoric, avem echipă mult peste Deva. Dar e vorba de tinerețea echipei din Deva care vine cu lucruri care pot contracara uneori experiența. Dar, una peste alta, nu aș vrea să ne considerăm favoriți sau să zic că am câștiga dinainte, însă cred că vom avea un cuvânt mare de spus și cred că mai mult se tem alții de noi decât ne temem noi de ei”, a mai spus Robert Lupu.

Foto: Facebook Futsal România