Reșițeanca Maia Truțulescu revine în fața publicului cu o nouă expoziție

maia truțulescu
po 1000x100px (3)

Evenimentul va fi găzduit de Muzeul Banatului Montan din municipiul de pe Bârzava și va cuprinde atât lucrări realizate de artistă în anii trecuți, cât și tablouri recente, din ultimele luni, care nu au mai fost expuse până în prezent.

„Inner Thoughts” (Gânduri Interioare – n.r.) este titlul expoziției de pictură, semnată de micuța plasticiană Maia Truțulescu, care va ajunge în fața publicului reșițean joi, 26 mai. Acesta este cel de-al șaselea demers artistic al Maiei Truțulescu, care la numai 12 ani a devenit cunoscută nu doar pe plan local și național, dar și internațional, prin participarea sa la diverse expoziții și concursuri de profil din țară și de peste hotare.

Evenimentul de săptămâna viitoare va fi găzduit de Muzeul Banatului Montan din Reșița. Expoziția se întinde pe două săli și reunește lucrări care au fost prezente în expozițiile din București și Timișoara, dar și tablouri realizate în ultimul an. Despre lucrările Maiei Truțulescu va vorbi criticul de artă conf. univ. dr. Gabriel Kelemen, de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, care este în același timp și vicepreședintele Uniunii Artiștilor Plastici – Filiala Timișoara.

1000x200 dacus 02

Sursă foto: Maia Truțulescu ArtStudio

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px