Ceas aniversar pentru Merpano. 20 de ani de la înființarea companiei, sărbătoriți la „Ziua Câmpului”

ziua campului
explo 1000x200

O zi dedicată agriculturii, muncii asidue și pasiunii pentru una dintre cele mai nobile meserii. Merpano vă invită în câmpia roditoare a Banatului.

Platforma agricolă Merpano, situată pe drumul care leagă localitățile Săcălaz de Sânmihaiu Român, în județul Timiș, va fi locul de întâlnire pentru marea sărbătoare, programată pentru sâmbătă 28 mai, cu începere de la ora 10.00.

Vor participa cu standuri și loturi demonstrative 35 de companii din agribusiness furnizoare de inputuri și utilaje agricole, și sunt invitați peste 700 de fermieri din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Bihor.

Ziua câmpului în cifre:
• Suprafața platformei expoziționale: 15 hectare
• Loturi demonstrative: 59 de soiuri de grâu și de orz
• 11 tehnologii moderne de cultură
• Soluții și produse pentru protecția plantelor
• Agricultura de precizie

ziua campului merpano (1)

“Ce înseamnă să construiești, pas cu pas, cu trudă și dedicare, o poziție de lider de piață în distribuția de inputuri agricole în Banat și Crișana, în tot vestul țării? Iar apoi să o păstrezi și s-o menții, în pofida unei concurențe tot mai acerbe, pe o piață provocatoare și exigentă? Pentru noi, înseamnă o mare onoare, dar și o imensă responsabilitate. Aceea a fi partenerul tău în agricultură! Generații de fermieri s-au format, au evoluat și au avut succes având ca partener firma MERPANO. Înseamnă o echipă inimoasă de oameni care împărtășesc un set de valori comune – seriozitate, promptitudine, punctualitate, corectitudine în relații, respectarea promisiunilor, profesionalism”, spune Andrea Toşca, administrator Merpano.

MERPANO SRL este o societate cu capital 100% privat românesc, înființată în anul 2002. Activitatea principală este furnizarea de produse pentru protecția plantelor, semințe cu valoare genetică mare, fertilizanți și servicii agricole profesionale.

banner 970 x 250