Lupii își cheamă haita în Poiană. Vara aceasta se poartă hard rock!

rock
explo 1000x200

Ce ziceți de Iris, Bucovina, Compact, Timpuri Noi sau Trooper? Sună bine, nu?! Vor suna și mai bine în Poiana Lupului la cea de-a doua ediție a festivalului Rock The Wolves.

Dacă anul trecut a fost iureș în Poiana Lupului, din satul Gărâna, cu prezența unor nume grele din muzica rock, organizatorii promit pentru această vară nebunie la pătrat. Pe scenă vor urca trupe consacrate ale rockului românesc, precum: Timpuri Noi, Iris, Compact, Vița de Vie, Altar, Trooper, Bucovina, Suburbia 11, Dirty Shirt sau Țapinarii. Nu vor lipsi nici cei de la Altar, Abra sau Axis, Șuie Paparude, Celelalte Cuvinte, Subcarpați și mulți alții.

Rock The Wolfes vine în continuarea bine-cunoscutului festival de Jazz, eveniment deja cu tradiție pentru iubitorii genului veniți din toată lumea, atât pentru artiștii consacrați, cât și pentru decorul, din inima munților, de poveste și de povestit pentru generațiile ce vor urma. În 28-31 iulie, în Poiana Lupului se anunță „bauhaus” așa cum le place petrecăreților să spună.

whatsapp image 2022 05 21 at 15.52.27

În cei 26 de ani de activitate Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de cele mai mari nume din istoria muzicii rock – Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Megadeth, Whitesnake, Europe, Manowar, Sepultura, Nazareth, WASP, Prodigy etc.
Piese ca “Destin”, “Strigăt”, “Amintiri”, “Tari ca munții”, “Trec anii”, “Rădăcini de dor” sau “În ziua a opta” au devenit adevărate imnuri pentru generații întregi de ascultători.
Stimați intelectuali din Poiana Lupului, veniți în haită și strigați-vă eliberarea!
Formația vocal – instrumentală de două voci și o chitară Tapinarii revine la Rock The Wolves cu un concert aniversar – “21 de ani de fericiri mărunte”. Versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pițipoance, libertate, fericire.
Înființată în 1991 la Cluj-Napoca, formația ALTAR Romania s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Pe parcursul a peste 30 de ani de existenta a trupei, a fost o promotoare a muzicii de atitudine, iar activitatea formației constituie, probabil, cea mai importantă pagină din istoria scenei metal autohtone, editând două EP-uri și cinci albume. Altar este nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate, drept cea mai bună trupă metal românească.

whatsapp image 2022 05 21 at 15.48.06

Cu un line-up de excepție, festivalul de la Gărâna promite să facă istorie și să reunească artiști unul și unul sub cupola unui eveniment care, deși aflat doar la cea de-a doua ediție, se ridică la standardele cele mai tari festivaluri de rock din țară. Prin urmare, Rock The Wolves este festivalul pe care nu îl poți rata și la care obligatoriu trebuie să semnezi condica în această vară. Luați biletele din timp și veniți, cu drag la concert, indiferent de starea civilă!

 

 

 

banner 970 x 250