Război firmelor de asigurări din Reșița

Mai multe societăți de asigurări din orașul de pe Bârzava au fost „vizitate”, cel mai probabil, de un client nemulțumit de serviciile primite. Bărbatul ia la rând firmele, le tapițează geamurile cu hârtie și mesaje simbolice.

Un reșițean, a cărui identitate nu a fost descoperită încă, pare că ia la mișto firmele de asigurări din Reșița. Bulversat de vestea că RCA-ul se va majora, acesta nu mai contenește cu acțiunile extreme. Mai mult decât atât, pentru că a luat la rând toate societățile de profil din oraș, pe care le-a epuizat, a ajuns acum la a doua sau chiar a treia tură.

Reprezentanții uneia dintre firmele vizate spun că la ei situația s-a mai repetat de trei ori. Polițiștii au făcut deja demersurile necesare pentru identificarea suspectului.

Povestea reșițeanului misterios, care le tulbură liniștea angajaților de la societățile de asigurări, a început încă din data de 27 decembrie, anul trecut, și s-a repetat azi dimineață.

rca2
Angajații nu au putut intra în firmă și au chemat poliția

Pe lângă benzile de hârtie, acesta a lăsat un înscris cu un număr de înmatriculare. Oficialii firmei vizate astăzi sunt de părere că ar putea fi vorba despre un client nemulțumit de serviciile lor. Aceștia au depus plângeri la poliție cu privire la incident, iar oamenii legii fac în continuare cercetări pentru a-l găsi pe suspect.

Inspectoratul de Poliție Județean a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 de reprezentantul unei societăți de asigurări din Municipiul Reșița cu privire la fapul că persoane necunoscute i-au lipit pe geam benzi de hârtie. În prezent, lucrătorii de la Poliția Municipiului efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Situația nu este singulară. Alte două societăți de asigurări din Reșița au fost „vizitate” de bărbatul furios. În alte cazuri, acesta a lipit pe geamuri o hârtie pe care le scria cetățenilor să nu își facă asigurare la firma respectivă.

banner 1000 x 100 hd