Acțiune în forță a poliției județene

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Străzile județului au fost împânzite astăzi de polițiști. Oamenii legi au avut în vizor atât neregulile din trafic cât și contrabanda cu țigări din piețe.

Polițiștii rutieri, cei de Ordine publică, investigații criminale și cei de la investigarea fraudelor au organizat astăzi acțiuni pe raza întregului județ. Nimeni nu a scăpat nepedepsit, astfel peste o sută de șoferi au fost sancționați.

Sute de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au organizat acţiuni pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a celor stradale, a furturilor din patrimoniul public şi privat, a accidentelor rutiere şi încălcărilor normelor de rutieră, precum şi acelorlalte componente ale fenomenului infracţional şi contravenţional”, explică Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ CS.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii rutieri au fost prezenți în trafic cu aparatul radar și aparatul alcooltest, iar cei de la Ordine publică au organizat controale în piețele agroalimentare. „În urma acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la suma de 12750 lei. Cu ocazia controalelor efcetuate, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi două certificate de înmatriculare”, mai adaugă Ancuța Cărbunaru.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/