„Reșița – un oraș ca atare pentru generațiile viitoare” – o nouă campanie de ecologizare inițiată de studenți

ecologizare
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Casa de Cultură a Studenților din Reșița, în colaborare cu Liga Studenților din cadrul Centrului Universitar UBB Reșița, organizează astăzi cea de-a doua ediție din acest an a campaniei de ecologizare.

Acțiunea intitulată „Reșița – un oraș ca atare pentru generațiile viitoare” vizează igienizarea unei zone însemnate, situate în cartierul reșițean Muncitoresc și are ca scop atragerea pentru implicarea cât mai multor tineri în activități de voluntariat și de dezvoltare a simțului civic personal. Întâlnirea programată pentru ora 16.00 va fi în zona Vămii și, asemenea edițiilor precedente, participanții dotați cu saci și mănuși de protecție vor parcurge mai multe străzi situate în apropierea arterei principale din perimetrul Catedralei, a Școlii de Beton și a Grădinii Zoologice. Liderii studenților spun că este binevenit oricine și că sunt așteptate în continuare cât mai multe persoane indiferent de vârstă, care să se alăture acestui demers. Important este spiritul cetățenesc și dorința pentru păstrarea unui oraș curat, eliberat de deșeuri răspândite în locuri nepotrivite sau pe spațiul verde.

Organizatorii în parteneriat cu Clubul Guerila Motors Reșița promit distracție la finalul acestei acțiuni care încheie manifestarea intitulată „Studenţiada 2021”. Cei prezenți vor putea lua parte la un concert de muzică live, în interpretarea trupei locale Sonar.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/