Oamenii președintelui contestă arestul, angajații CJ rup tăcerea! „Abia am așteptat pe cineva de la DIICOT sau DNA!”

romeo dunca cj cs

„Mâinile drepte” ale lui Romeo Dunca au fost încătușate pentru 30 de zile și procurorii încă nu și-au încheiat treaba în Consiliul Județean Caraș-Severin, motiv pentru care angajații instituției au prins curaj și povestesc cum a înțeles președintele să acționeze pentru a „dezvolta” Caraș-Severinul!

Luminița Jivan, consilierul personal al lui Romeo Dunca, și Maria Păulescu, directorul Direcției de Drumuri Județene, au contestat decizia de ieri a Tribunalului Caraș-Severin prin care au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Președintele CJ nu mai scoate un cuvânt după ce a văzut cătușe pe mâinile oamenilor săi de încredere. Inițial îi acuzase pe procurorii DIICOT că au formulat acuzații de pe altă lume! De vorbit s-au apucat să o facă în schimb angajații din Consiliul Județean Caraș-Severin. Și nu e deloc bine pentru actuala conducere managerială!

„Se ajunsese mult prea de tot! Nici nu vreți să știți în ce atmosferă am lucrat noi în ultimul an, sub ce presiune, cu ce teamă! În ce haos! Ce lucruri ni se cereau și de către cine! Abia am așteptat pe cineva de la DIICOT sau DNA! Cu domnul președinte nu mai vorbește nimeni față în față. Ne feream toți să mergem singuri la dumnealui. Încercam să fim mereu măcar doi. Să avem martor! Pentru că vorbeam ceva astăzi, iar a doua zi nu mai era valabil, nu mai recunoștea sau nu-și mai amintea discuția de ieri. Niciodată în Consiliul Județean nu a fost o astfel de situație, de teroare. Au plecat mulți dintre angajații vechi, pentru că au refuzat să facă prostii! Astăzi suntem foarte mulți care ne căutăm de lucru în altă parte, căutăm posibilități de a ne transfera la alte instituții! Noi nu suntem implicați politic, noi suntem funcționari publici, nu ne interesează răfuielile lor politice, dar așa nu se poate lucra!”, ne-a mărturisit un angajat al CJ care, din motive ușor de înțeles, ne-a cerut să-i păstrăm anonimatul.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/