Reșița se pregătește pentru luna cadourilor! Primele detalii despre Târgul de Crăciun

După două ediții memorabile care au adus cu adevărat spiritul de sărbătoare în municipiul Reșița, Târgul de Crăciun se mută! Unde se vor bucura cei mici, dar și cei mari de luminițe colorate, concerte și multe alte surprize?

De doi ani, Târgul de Crăciun a pus Reșița pe harta orașelor cu sărbători frumoase. Anul acesta, reșițenii se vor bucura de surprize în Parcul Tricolorului, având în vedere că în centrul orașului vor începe lucrările de reabilitare.

Târgul se va deschide la fel ca anii trecuți în 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României și se va închide abia în prima zi a anului viitor.

„Atmosfera sărbătorilor de iarnă aduce odată cu ea bucurie, nostalgia anilor copilăriei, emoţia aşteptării împodobirii bradului, clipa la care visam să-i întâlnim pe Moş Nicolae şi Moş Crăciun, amintirile personale încărcate de astfel de clipe magice cu semnificaţii proprii. Târgul de Crăciun din Reşiţa se va desfăşura în Parcul Tricolorului, în perioada 1 decembrie – 1 ianuarie 2020 și îşi propune să aducă în sufletele copiilor, părinţilor şi chiar al bunicilor magia sentimentului de sărbătoare, tradiţie şi familie”, spun reprezentanții Primăriei Reșița.

Programul evenimentelor pregătite de administrația locală va fi anunțat în perioada următoare.