Reșița se mișcă și în timp de pandemie! Asfaltări și parcări noi, plantări de pini și mesteceni, locuri de joacă și terenuri de sport

La Reșița continuă activitățile edilitare din programul aprobat de consilierii locali pentru reabilitarea și înfrumusețarea unor zone din municipiu. Practic, în tot orașul există deschise astfel de șantiere. E suficient să reamintim lucrările de reabilitare ce se desfășoară la străzile care dau în Bulevardul Revoluția din Decembrie, cele din centrul civic ori pe cele de la terenurile de sport ce vor fi amenajate în Parcul Siderurgistului și în Parcul Tricolorului.

În paralel cu aceste activități, angajații Primăriei reșițene finalizează ultimele lucrări în zona „Inelarului” din Micro III, lucrări ce au vizat până acum asfaltarea tronsonului de la intersecția străzii Progresului cu aleea Dacia până la Grădinița „Floarea Soarelui”, amenajări de parcări și trotuare.

În ultimele zile, muncitorii au plantat pini și mesteceni, lucru pe care l-au făcut inclusiv în curtea Colegiului Economic al Banatului Montan. În curând, acolo unde a funcționat piața sezonieră, vizavi de biserică, vor începe lucrările de amenajare a unui loc de joacă pentru copii, după modelul celui din Parcul Siderurgistului.

„Chiar și în condițiile în care ne confruntăm cu pandemia de COVID-19, noi continuăm programul cu lucrările pe care le avem în graficul pentru acest an. Sper ca perioada aceasta urâtă să treacă cât mai repede, iar la final să ne bucurăm cu toții pentru rezultatul muncii noastre, obiective care vor aduce un strop de lumină și culoare în municipiul nostru.”, a declarat Ioan Popa, primarul Reșiței.