De la spital, la izolare acasă pentru alte două săptămâni! De așa ceva are parte directorul din Consiliul Județean Caraș-Severin, tratat de COVID-19

După zece zile de spitalizare, Martin Motolan, director general adjunct al Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost externat din Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, unde fusese internat în Secția Infecțioase cu COVID-19.

Directorul Motolan a fost depistat pozitiv în Săptămâna Patimilor, după ce soția sa, angajată a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, a ajuns la Timișoara din același motiv.

„La sfârșitul săptămânii m-am întors acasă. E bine totul, doar că mă simt puțin slăbit, probabil după tratamentul urmat. Poate așa am fost și în spital, doar că aici acasă îmi dau seama cel mai bine, mișcându-mă în aerul curat de munte. Soția mea, care a venit mai repede acasă, se simte bine din punct de vedere medical, doar că, la fel ca mine, acuză aceeași stare de slăbiciune”, ne-a mărturisit directorul forului județean.

Motolan a ținut să sublinieze faptul că la Caransebeș a avut parte de condiții de spitalizare neașteptat de bune, față de ceea ce a văzut la televizor în alte locuri din țară și a apreciat eforturile medicilor, asistentelor și infirmierelor în relația lor cu fiecare pacient.

Pentru Martin Motolan urmează alte două săptămâni de izolare la domiciliul său din Slatina Timiș, care coincide cu perioada de refacere după tratamentul de care a avut parte în spitalul din Caransebeș. Același lucru se va întâmpla și cu soția sa.