Reșița, pe podium la Campionatul Național de Lupte

Prima zi a Campionatului Național de lupte pentru seniori, care se desfășoară în Sala Sporturilor din Craiova, a adus trei medalii pentru reprezentanții Reșiței. Campionii din 2015 și-au apărat cu succes titlurile naționale și în acest an.

Cea mai bună sportivă a județului Caraș-Severin în anul 2015, luptătoarea Diana Mudrag-Franț a fost imbatabilă la categoria 75 kg, la care s-a impus pentru un nou titlu național. O altă medalie de aur a fost adjudecată de Vlad Caraș, la categoria 97 kg. Ambii luptători sunt legitimați la Clubul Sportiv Municipal Reșița. Ușor-ușor iese la rampă și Constantin Dănilă, cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv Școlar Reșița în anul 2015, medaliat cu bronz la categoria 125 kg. Să menționăm și locul 5 ocupat de Alfred Loba (CSM Reșița), tot la categoria 125 kg. Antrenorul emerit Adrian Dacica este bucuros în urma acestor rezultate și speră că și astăzi luptătorii reșițeni care vor intra în competiție vor ajunge pe podium.

Conform programului, duminică, în ultima zi a Campionatului Național, urmează să concureze, din partea CSM Reșița, Valentin Popescu (categoria 61 kg), Andrei Franț, Ciprian Chiru și Doru Rusu (toți la categoria 86 kg).

UPDATE, ora 14:00

În cea de-a doua zi a competiției, Andrei Franț (CSM Reșița) a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria 86 kg. Din păcate, Valentin Popescu s-a accidentat și a ocupat locul 5 la categoria 61 kg.

Andrei Franț, pe treapta a treia a podiumului

Andrei Franț, pe treapta a treia a podiumului

Andrei Franț și antrenorul Adrian Dacica

Andrei Franț și antrenorul Adrian Dacica