Loredana Ohâi, deasupra tuturor la Sofia! Aur la European Open!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Caransebeșeanca Loredana Ohâi s-a remarcat din nou într-o competiție internațională de judo. O speranță a României pentru Jocurile Olimpice de la Rio, fosta elevă a antrenorului Ion Radu de la C.S. Energetica din Caransebeș s-a întors în țară cu medalia de aur obținută în weekend la Sofia, la European Open.

Acest turneu care constituie o primă etapă de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro i-a adus Loredanei Ohâi medalia de aur la categoria -57 kg și 100 de puncte care vor conta în cursa pentru competiția supremă din vara acestui an. Loredana Ohâi a disputat patru meciuri la Sofia, din care a câștigat trei prin ippon și unul prin wazari. A trecut pe rând de Adi Grossman (Israel), Anastasiia Konkina (Rusia), în semifinale de Timna Nelson Levy (Israel), iar în finală a învins-o prin ippon pe reprezentanta gazdelor, Ivelina Ilieva.

„Este a doua mea medalie la European Open, însă prima de aur. Sunt foarte fericită, este un start bun pentru mine în acest an. Vreau să progresez cu fiecare turneu la care particip și să obțin orice medalie am posibilitatea. Să câștig medalia de aur la Sofia era în gândurile mele încă de acum două săptămâni, dar când m-am trezit în dimineața zilei de concurs, totul îmi era clar: VOI CÂȘTIGA!“ – Loredana Ohâi.

untitled design set 970x90 px

Loredana Ohâi este de câțiva ani componentă a lotului olimpic de judo al României, care se pregătește la Cluj-Napoca.

untitled design set 970x90 px