Reșița nu mai are viceprimar!

Lucian Voina a fost revocat prin ordin al prefectului din calitatea de consilier local și, în consecință, a rămas fără fotoliul de viceprimar!

La notificarea UNPR Caraș-Severin, viceprimarul Reșiței, Lucian Voina, a fost revocat din calitatea de consilier local de către prefectul Florența Albu, după ce a părăsit UNPR și s-a înscris în ALDE. ”În conformitate cu normele legale în vigoare, formaţiunea politică amintită a solicitat prefectului, pentru cei în cauză, constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local şi declararea ca vacant a locului acestuia… în consecinţă, a fost emis miercuri, 04.05.2016, ordinul prefectului privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilieri local şi declararea ca vacant a locului acestuia”, transmite biroul de presă al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Lucian Voina a fost ales ca și consilier local pe listele PPDD, partid care ulterior a fuzionat prin absorbție cu UNPR. La scurt timp a fost ales viceprimar. Odată cu înscrierea în ALDE, UNPR i-a retras lui Voina sprijinul politic iar Instituția Prefectului a dispus încetarea mandatului, Reșița rămânând, în continuare, fără primar, dar și cu un singur viceprimar, Ioan Crina.