Reșita Mountain Bike Race – gata de start

concurs ciclism
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

O nouă ediție a Reșița Mountain Bike Race, competiție adresată pasionaților de ciclism montan, amatori și profesioniști are loc la finalul săptămânii.

Asociația Bike Attack organizează duminică, 8 octombrie, o nouă ediție a Reșița Mountain Bike Race, un concurs de ciclism de tipul XCO, pe un traseu de patru kilometri, pe Dealul Ciorii, din apropierea Reșiței.

Fiind un concurs de MTB – XCO, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 4 km, pe care vor face mai multe ture în funcție de categoria de concurs. Numărul de ture variază de la trei (cadeți), la șapte (Elite).

În cadrul competiției vor fi câte șapte categorii de concurs pentru feminin și masculin, după cum urmează: Elite; Cadeți (15 – 16 ani); Juniori (17 – 18 ani); Amatori (19 – 29 ani); Amatori (30 -39 ani); Amatori (40 – 50 ani) și Amatori (50+). O categorie se comasează doar în cazul în care nu sunt cinci participanți la start, înscriși la categoria respectivă.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Traseul nu este greu! Fiecare sportiv care a mai participat la două – trei concursuri va putea să facă față traseului. Zonele mai periculoase din traseu beneficiază și de rute alternative mai ușoare. Fiecare concurent va primi un tricou personalizat și un ulei de lanț, în pachetul de înscriere. Unul dintre premiile de la tombola este un zbor cu parapanta în tandem, la Clopotiva!”, precizează Georgian Popovici, membru al Asociației Bike Attack.

Detalii suplimentare se pot obține trimițând un email la adresa g.popovici@yahoo.com sau
pe WhatsApp/telefonic – 075108509.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/