Dunca și Popovici, reglări de conturi pe Facebook! Dar și în fața procurorilor DNA și a instanțelor de judecată!

dunca popovici

Romeo Dunca și Ionuț Popovici se acuză reciproc de hoție și prostie, se umilesc și se batjocoresc în spațiul public și se reclamă unul pe celălalt organelor de cercetare penală! Apoi își pretind daune pentru șifonarea imaginii publice!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin efectiv nu-l mai înghite pe vicepreședintele PSD Caraș-Severin, despre care dezgroapă tot felul de lucruri, de când a venit pe lume și până astăzi, când e unul dintre cei mai vizibili social-democrați, cu aspirații de primar al Reșiței. Sentimentele sunt reciproce, iar replicile pe măsură.

Romeo Dunca s-a grăbit zilele trecute să-i numere datoriile lui Ionuț Popovici. A ajuns la aproximativ 1 milion de euro! Ocazie cu care a insinuat că e un mare escroc. „Oamenii trebuie să știe cum un fost pârlit, actual parvenit, a ajuns azi fruntaș al PSD Caraș-Severin și ar mai vrea și să le fie reșițenilor în frunte. (…) Firma «onorabilului» Popovici Ionuț Mihai, care a lucrat pe vremea când acesta era vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin într-un ocol silvic gestionat de colegul lui de vot din CJ, dl consilier Bona, și care a încasat bani pe lucrări efectuate de fapt de un alt om simplu și harnic din Ardeal venit să câștige un ban cinstit la noi în Caraș-Severin, e dovedită ca fiind o firmă care înșală partenerii. (…) Firma Number One a devenit, prin sentință judecătorească, firma Number Un Milion. Pentru că atâția euro are de plătit patronul acesteia (dacă nu va intra în insolvență și apoi în faliment) unui ardelean harnic și hotărât care nu se lăsa aburit de vrăjelile unui politician din PMP (acum PSD prin grija lui Mocioalcă) mincinos și lacom.”, a scris Romeo Dunca pe Facebook.

Mai mult, Dunca își pune speranța în liderii PSD Sorin Grindeanu și Alfred Simonis că, în urma dezvăluirilor sale, îl vor da afară pe Popovici din partid.  „Sper ca cei din conducerea PSD de la nivel național să ia măsuri și să se scape de cei care, cel puțin aici la noi în județ, aduc, prin, «furturi» de tot felul, începând de la buldoexcavatoare, ajungând până la primari și consilieri din CJ, deservicii enorme populației și dorinței alianței PNL-PSD de la nivel național de a aduce o stabilitate în guvernarea acestei țări.

Eliminați din partid pe acest Popovici, samsar de parfumuri furate, și pensionați-l pe undeva pe veșnicul Mocioalcă!”, li s-a adresat Romeo Dunca liderilor PSD etichetându-l încă o dată pe Popovici drept țepar.

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin nu a replicat imediat, ci și-a calculat atent cuvintele înainte de a le da drumul pe aceeași rețea de socializare. În primul rând, Popovici remarcă faptul că sunt destui care au înghițit pe nerăsuflate pastila otrăvită pe care le-a aruncat-o «onestul» președinte”. Apoi a explicat că Romeo Dunca a prezentat, în mod tendențios, doar o primă etapă a procesului pe care firma sa îl are cu un fost partener de afaceri. Partea care i-a convenit. „Este vorba despre un litigiu comercial între o societate comercială unde sunt acționar, informații trecute în toate declarațiile de interese depuse până în prezent, și o altă societate comercială din județul Mureș. Adevărul este că am fost înșelați, fapt care reiese inclusiv din declarațiile date de reprezentanții celeilalte societăți comerciale. Citind doar câteva rânduri de pe portalul instanței se înțelege exact ceea ce spun. Documentul la care face referire președintele de județ este din 2020. Între timp s-au întâmplat multe, și ce este mai important, în aprilie 2023, un judecător al tribunalului care a emis actul postat de Dunca, a sesizat parchetul pentru mai multe infracțiuni.”, a arătat Ionuț Popovici.

Mai departe, vicepreședintele social-democrat îl introduce în discuție și pe Nelu Popa, primarul Reșiței, bunul prieten al lui Romeo Dunca: „La fel de important este de știut că aceeași societate comercială este apropiată primarului Nelu Popa, la un moment dat bucurându-se chiar de o super ofertă din partea Primăriei Reșița. 24.568 mp de teren în Țerova, concesionat pe 25 de ani, pentru «fabulosul» preț de 0,2 euro/mp/an! Dacă vă întrebați ce investiție colosală a făcut firma respectivă acolo, ei bine, este vorba despre o platformă de depozitare a deșeurilor. Și bucuriile oferite de Primăria Reșița prietenilor din Mureș nu se opresc aici. Tot ei au lucrat și la demolarea construcțiilor unde teoretic se va ridica noul mall din municipiu. Contează că numele unuia dintre cei implicați apare și în dosare instrumentate de DNA sau DIICOT?”

Ionuț Popovici nu-și încheie comentariul de pe Facebook înainte să-l facă la rândul său praf pe Romeo Dunca, pe care îl numește „bufonul județului”. „Romică, ți-am mai spus să nu mai arunci cu rahat în ventilator. În loc să fii penibil, nu ar fi mai bine să faci ceva pentru acest județ? Ești președintele 0! 0 metri de drum județean modernizat din cei 878,7 km. Ce să mai vorbim de restul? Așadar, da, ești cel mai PROST (administrativ, să nu se înțeleagă altfel) președinte din istoria consiliilor județene. De ce crezi că nu te mai vor nici liberalii tăi? Știu că încercați din răsputeri să atrageți atenția în altă direcție decât în cea a faptelor tale și ale preacinstitului primar. Doar că nu mai merge. Vă săpați groapa unul altuia. Grijă mare, că sunteți deja pe margine.”, i-a transmis Popovici lui Dunca în văzul internauților.

Cei doi protagoniști și-au făcut unul altuia mai multe plângeri penale, acuzându-se de tot felul de infracțiuni, dar își pretind și daune morale într-o serie întreagă de procese civile în care, ba unul e reclamant și celălalt pârât, ba invers.

Dar pentru face cu adevărat lumină în această afacere, Romeo Dunca și Ionuț Popovici sunt invitați, pe această cale, la un tête-à-tête, marți, 10 octombrie 2023, de la ora 19.00, la Express Live!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/