Centru ca la oraș pentru locuitorii din Șoșdea

șoșdea

După modelul centrului din Măureni, și cel din Șoșdea va beneficia de o investiție majoră, cu fonduri alocate de la bugetul local.

Locuitorii din Șoșdea, sat aparținător comunei Măureni, se vor bucura în viitorul apropiat de o bază sportivă multifuncțională și un parc cu alei de promenadă. Lucrările au demarat săptămâna trecută, urmând ca la final zona centrală a localității să se transforme într-o locație modernă, asemenea celor de la oraș.

Întreaga investiție se ridică la un milion de lei, bani care vor fi alocați de la bugetul local, potrivit declarațiilor primarului Brian Filimon.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Am început execuția bazei sportive din centrul satului Șoșdea. Vorbim de o bază sportivă multifuncțională, care se va prelungi cu un parc ultramodern cu alei. Acest proiect va fi finanțat de către noi, din bugetul propriu, cu ajutorul Consiliului Local, și mă refer la suma de un milion de lei. În momentul de față nu avem întreaga sumă, dar începem lucrarea pentru că mi-am asumat”, a explicat primarul comunei Măureni, în cadrul emisiunii Express Live.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/