Încă două străzi din Bocșa intră în lucru. Pe lângă cele 66!

pimarul bocșei, mirel pascu, și ministrul dezvoltării, adrian vestea

Primarul Bocșei anunță că, pe lângă cele două drumuri pentru care s-a semnat acum contractul pe „Anghel Saligny”, pe alte 66 se lucrează deja. 

Orașul Bocșa este un adevărat șantier, iar zonele de lucru se vor extinde și mai mult. Asta după ce primarul Mirel Pascu a semnat ieri contractul de finanțare care aduce Bocșei încă 7,1 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor Medreș și Izvor.

„Sunt două drumuri care merg spre zone de agrement din orașul Bocșa. Sunt două zone care nu sunt asfaltate, e vorba despre drumul spre Lacul Medreș, unde lucrăm la un proiect și vrem să demarăm un proiect, dar mai întâi facem drumul și un trotuar cu piste de biciclete. Spre zona Izvor, spre stadion, vorbim de accesul spre Insula Paradis unde avem mai multe evenimente culturale în timpul anului, printre care și Târgul de Crăciun. În aceeași direcție este și drumul spre cariera de piatră unde avem concertul de muzică vieneză, dar și stadionul de fotbal pe care l-am deschis și avem trei echipe de copii de diverse vârste. Practic sunt două drumuri de importanță pentru orașul Bocșa.”, ne-a declarat primarul Mirel Pascu. Edilul-șef subliniază că pe alte 66 de artere din oraș se lucrează deja.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Cât privește cele două drumuri finanțate prin „Anghel Saligny”, administrația locală are deja toate documentațiile puse la punct (studiu de fezabilitate și proiect tehnic), așa că în scurt timp va scoate la licitație execuția lucrărilor.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/