VIDEO: Reșița mai are o șansă la Vocea României

explo 1000x200

Cei doi concurenți care au urcat pe scena celui mai vizionat show TV din țară au avut un parcurs frumos până acum. Etapa duelurilor a generat însă multe emoții.

Smiley a decis ca primul concurent care să intre în concurs să fie reșițeanul Gabriel Burduja. Acesta a spart gheața, imediat după blinduri, alături de Claudia Iuga. Cei doi au interpretat excelent piesa faimosului canadian Bryan Adams, „When you’re gone”, stârnind ropote de aplauze în sală.

Au fost lăudați de cei patru jurați, dar și de ajutoarele lor. „Bravo, felicitări, sunteți superbi!”, a declarat Horia Brenciu, impresionat de momentul oferit în cadrul spectacolului. Și Moga a rămas surprins de felul în care a fost interpretată piesa. „Sunteți foarte simpatici pe scenă amândoi. Ați interpretat excelent piesa!, a precizat Moga, imediat după ce tinerii soliști și-au încheiat momentul.

Verdictul a fost în favoarea Claudiei, Smiley luând cu greu decizia. „Bucuria cu care ați cântat este molipsitoare, știu că nu vă gândeați că veți ajunge să cântați împreună. Ați făcuto foarte bine și îmi pare atât de rău că trebuie să plece unul dintre voi, pentru că sunteți doi oameni foarte frumoși, aveți o mare bucurie să dăruiți bucurie. Sunteți două voci senzaționale!, a replicat cel care i-a antrenat pe cei doi participanți, eliminându-l, totuși, pe Gabriel.

Șanse la marele premiu

Deși reșițeanul a părăsit concursul, municipiul de pe Bârzava încă are șanse foarte mari să intre în posesia marelui premiu. Andrei Chermeleu, tânărul care cântă în echipa Loredanei, urmează să urce pe scenă într-una dintre edițiile următoare. De altfel, vocea reșițeanului este favorită în acest moment, Andrei fiind unul dintre cei mai apreciați concurenți.

„Simt că pot deveni Vocea României, am încredere totală în mine și în echipa Loredanei, însă asta nu depinde numai de mine, ci și de public. Voi sunteți cei care veți decide Vocea României. Loredana mi-a spus că are încredere totală în mine și cu siguranță mă va ajuta să îmi îndeplinesc acest vis, de a deveni Vocea României. Sunt concurenți foarte buni, nu îmi este frică de absolut nimeni, sunt poate cele mai bune voci ale României, cum este Florin Mândru, care este un om modest și poate ajunge vocea unei națiuni. Fac muzică din clasa I și am încredere în mine. Diferența o va face cel mai complet ca artist și când spun complet mă refer la imagine, talent, omenie și capacitatea de a trece dincolo de ecran, direct în sufletul celor de acasă. Eu mă voi zbate ca prestația mea să fie peste așteptări și diferența dintre mine și ceilalți să fie evidentă”, a declarat Andrei Chermeleu pentru Express de Banat, la începutul lunii noiembrie, înainte să înceapă cea de-a doua etapă a concursului.


Claudia Iuga vs Gabriel Burduja – When you’re gone pe vocearomaniei.protv.ro

banner 970 x 250