VIDEO/FOTO: Plaja din Hawaii s-a mutat pe scena Casei de Cultură din Reşiţa!

explo 1000x200

Spectacolul liceului Bastilia a imitat perfect atmosfera exotică a plajelor însorite din Hawaii. Bobocii şi-au etalat talentele în faţa ,,marelui vulcan” din mijlocul scenei, care i-a judecat neiertător.

Cele cinci echipe participante s-au întrecut în dansuri şi cântece exotice. Probele au solicitat talentul fiecăruia. Fie că au interpretat diverse cântece la chitară, au dansat, au mimat sau au desenat, toţi bobocii au reuşit să impresioneze atât publicul, cât şi juriul.

Decorul a fost ca o mănuşă pentru tema abordată. O adevărată plajă din Hawaii a luat locul scenei, iar bobocii au jucat rolul de naufragiaţi. Nici vulcanul necruţător nu a lipsit din peisaj. Acesta a judecat aspru prestaţia fiecărei echipe în parte. Spectacolul a fost condimentat cu un număr de magie care a exaltat publicul.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157637452270365″]

Bobocii câştigători au fost încununaţi cu aplauze, iar cei care nu au câştigat au fost daţi ,,ofrandă” vulcanului necruţător.

,,Mă simt foarte bine, m-am distrat. Am câştigat miss popularitate. Ce am cântat în seara asta a fost ceva mai special, am învăţat beat box întâmplător, de la prieteni, şi mi-a plăcut. Am venit să mă distrez, dar să şi câştig. Le-am făcut pe amândouă”, a declarat Ştetcu Alexandru Ionuţ, unul dintre bobocii participanţi.

Numărătoarea bobocilor reşiţeni se apropie cu paşi repezi de final. Spectacolul liceului Diaconovici Tietz concurează strâns cu balurile liceelor rivale. Liceenii de la Bastilia şi-au ales cei mai buni boboci care să-i reprezinte.

Librăria Diverta i-a susţinut pe bobocii câştigători cu premii.

YouTube video