Reșița e pregătită pentru Liga a II-a! Opt jucători au semnat deja cu CSM!

Președintele clubului din Valea Domanului a pregătit o dublă strategie pentru perioada imediat următoare și asta pentru că încă nu e clar unde vor juca rosso-nerii din toamnă încolo. În Liga a III-a sau în Liga a II-a?!

Problemele cu care se confruntă foarte multe cluburi din țară ar putea să trimită CSM Reșița, de pe locul doi la finele sezonului trecut, în eșalonul secund. Cu cât un semnal din partea federației întârzie mai mult, cu atât Viorel Lolea are bătăi mai mari de cap. E nevoit, practic, să pregătească strategia pentru fiecare din cele două variante. „Ne pregătim de Liga a III-a, dar înțeleg că sunt ceva șanse și pentru Liga a II-a. Noi am terminat pe locul doi, tot pe criteriu sportiv ne putem trezi cu loc în Liga a II-a. Dacă va fi așa, nu vom spune nu, noi suntem pregătiți și pentru asta. Dar, repet, calculele noastre sunt legate în primul rând de încă un sezon în Liga a III-a, în care obiectivul e clar: promovarea”, a declarat șeful din Valea Domanului pentru expressdebanat.ro.

Referitor la lotul de jucători, Zimmermann, Breșneni, Poiană, Keita, Bloju, Liuba, Himcinschi și Negoescu și-au prelungit deja contractele, dar discuții se poartă cu mare parte din cei care au îmbrăcat tricoul roș-negru campionatul trecut. „În aceste zile încercăm să semnăm cu ei și vom aștepta încă trei sau patru jucători pe care vrem să-i aducem. Deocamdată, niciun jucător nu și-a manifestat dorința să plece. Reunirea lotului va avea loc în 17 iulie, atunci vom avea, sper eu, lotul aproape definitivat”, a mai declarat Lolea.