Carla’s Dreams, show total în centrul Reșiței! Artiștii din Moldova i-au făcut pe reșițeni să vibreze… până la sânge! [FOTO/VIDEO]

1000x100 (1)

Ploaia a fost doar un detaliu neesențial pentru miile de reșițeni adunați aseară în centrul orașului. Aflată pentru prima dată în municipiul de pe Bârzava, Carla’s Dreams, una dintre trupele momentului, a făcut un show memorabil.

Moldovenii de la Carla’s Dreams au rupt scena aseară la Zilele Reșiței. Aflați din nou în Caraș-Severin, după ce anul trecut au susținut un concert la Oravița, mascații i-au făcut pe reșițeni să vibreze la unison pe cele mai cunoscute piese: „Sub pielea mea”, „Antiexemplu”, „Imperfect”, „Acele”, „Unde” și, bineînțeles, cel mai nou hit al trupei, „Până la sânge”.

YouTube video

Spre finalul concertului, artiștii au reluat câteva refrene pe care le-au cântat a cappella împreună cu publicul și au încheiat spectacolul cu „Ne bucurăm în ciuda lor”. Reșițenii s-au bucurat de concert, în ciuda ploii, iar evoluția Carla’s Dreams va fi, cu siguranță, una de referință.

expressheadergeneral (1)

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157683669704810″]

Fanii cărășeni ai trupei din Republica Moldova se vor bucura de încă un concert în această vară. Carla’s Dreams este capul de afiș al Zilelor Orașului Moldova Nouă, care vor avea loc la mijlocul lunii august.