Reșița devine capitala luptelor din România

Municipiul Reșița va găzdui pentru a treia oară Campionatul Național de Lupte, toate cele trei stiluri, libere, feminin și greco-romane, urmând să-și decidă campionii naționali pe saltelele din Reșița în perioada 13-15 iulie.

„Îi aşteptăm pe toţi iubitorii sportului, nu numai ai luptelor, să vină în număr cât mai mare la acest eveniment la care participă cei mai buni sportivi din România. Sunt convins că vom avea parte de un spectacol deosebit, că vor fi meciuri spectaculoase, în care fair-play-ul să primeze. Vom avea 12 sportivi reşiţeni, în frunte cu Alina Vuc, care este, însă, legitimată acum la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, dar cu care ne mândrim şi acum şi care sunt convins că ne va aduce mari satisfacţii şi în continuare. De la reşiţeni l-aş aminti şi pe Andrei Franţ, care aşteptăm să îşi reconfirme valoarea şi să îşi păstreze titlul pe care l-a cucerit anul trecut”, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, viceprimarul municipiului Reşiţa, Adrian Dacica.

La conferinţa de presă a participat şi reşiţeanca Alina Vuc, cea mai bună luptătoare a lumii, la categoria 50 de kilograme. Deşi concurează acum pentru echipa CSA Steaua București, Alina spune că nu a uitat de unde a plecat şi se declară încântată să lupte din nou la Reșița.

leader board 728 x 90 px

„Sunt onorată să fiu, din nou, acasă. Am venit mai devreme pentru a mă pregăti alături de foştii mei colegi de la CSM Reşiţa şi pentru a concura la acest campionat naţional. Eu sper să vină cât mai multă lume pentru a mă susţine şi a fi alături de mine şi de ceilalţi concurenţi”, a afirmat Alina Vuc.

Pe parcursul zilei de vineri, 13 iulie, va avea loc atât validarea concurenţilor, cât şi şedinţa tehnică. Sâmbătă dimineaţa, programul competiţiei prevede, de la ora 8.00, cântarul oficial, urmând ca tururile eliminatorii să debuteze la ora 10.00. Competiţia continuă după-amiază cu o a doua reuniune, de la ora 16.00, iar duminică, 15 iulie, începând cu ora 10.00, evenimentul sportiv va cuprinde recalificările, semifinalele şi finalele.

În ambele zile de concurs, intrarea publicului la Sala Polivalentă va fi liberă.

Reșița devine, din nou, capitala sportului! Bifați în calendar, în acest week-end, FINALELE Campionatului Național de Lupte! Vă așteptăm la Sala Polivalentă în 13 – 15 iulie!

Reșița devine, din nou, capitala sportului! Bifați în calendar, în acest week-end, FINALELE Campionatului Național de Lupte! Vă așteptăm la Sala Polivalentă în 13 – 15 iulie!

Gepostet von Primaria Resita am Montag, 9. Juli 2018