Reșița, aruncată în brațele investitorilor străini. „Nu este un oraş pe care să îl ocoleşti din punct de vedere al investițiilor“

Primarul Nelu Popa a confirmat participarea la ediţia a V-a a Summitului Investitorilor Străini, organizată la Bucureşti începând de mâine, 30 octombrie, până la 1 noiembrie. Şi la acest eveniment, edilul Reşiţei va avea un rol activ, fiind invitat să vorbească alături de primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

„Foreign Investors Summit 2018 este cea mai amplă conferință de business cu focus pe România, care reunește unele dintre cele mai dinamice comunități de investitori străini, oficiali și antreprenori. Voi fi prezent, ca de fiecare dată când mi se oferă ocazia, în calitate de vorbitor, pentru a le prezenta celor prezenți oportunitățile de investiții din oraşul nostru. Este foarte important să facem tot ce ne stă în putere pentru a arăta de ce Reşița nu este un oraş pe care să îl ocoleşti din punct de vedere al investițiilor“, a anunţat azi primarul Nelu Popa.

Edilul-şef al Reşiţei va vorbi în cadrul secţiunii „Romanian cities growing into regional champions“ („Orașe românești care se transformă în campioni regionali“), programată mâine de la ora 15 – punctul culminant al primei zile a summitului. La discuţii vor participa trei primari, Ioan Popa – Reşiţa, Gheorghe Falcă – Arad, Ştefan Ilie – Luncaviţa (Tulcea), moderator al secţiunii fiind Graţian Mihăilescu. Summitul se va desfăşura la Hotelul Sheraton, deschiderea oficială având loc mâine, de la ora 9.