Dezinformare din partea secretarului Primăriei Băile Herculane! Operatorul de transport și-a respectat contractul

Operatorul de transport din Băile Herculane reacționează la articolul din Express de Banat în care se prezenta situația transportului public în comun din orașul-stațiune. Administratorul SC Tatransky Bus SRL, Iosif Șembera, acuză secretarul Primăriei Băile Herculane de dezinformarea consilierilor locali.

Operatorul de transport a respectat clauzele contractuale, ba mai mult, a avertizat conducerea Primăriei înainte cu o lună că se apropie sfârșitul contractului, dar nu a existat niciun interes.

AFRODITA

„Noi am fost corecți, am întâmpinat foarte multe greutăți pe perioada celor 8 luni de contract. Serviciul de transport ni s-a atribuit cu delegare directă în caz de urgenţă până la 1 octombrie. În acest timp ei trebuiau să organizeze licitația pentru atribuirea contractului unui operator de transport. I-am atenționat în septembrie, pe domnul primar, că se va încheie contractul și nu i-a interesat. Acum ce spune secretarul Primăriei, Remus Muică, precum că noi am renunțat înainte de finalul contractului nu este adevărat. Noi ne-am respectat clauzele, am plătit o redevență lunară de 1400 de lei și, deși am întâmpinat tot felul de probleme în cele 8 luni, ne-am dus contractul până la capăt”, ne-a menționat Iosif Șembera.

Operatorul de transport a mai precizat că la licitația organizată de Primăria Băile Herculane pentru atribuirea contractului pentru serviciul de transport public în comun din stațiune se va înscrie doar după ce va cunoaște cu exactitate clauzele contractuale.