Reşiţa a aprins luminile de Crăciun!

Reşiţenii sunt aşteptaţi în această seară în Centrul Civic, începând cu ora 19.30, să participe la aprinderea iluminatului special de sărbători. Atmosfera va fi completată de un spectacol al Corului Menestrelul, după care copiii se vor întâlni cu Moş Crăciun.

Sezonul sărbătorilor de iarnă se deschide oficial în acestă seară. Bradul din centrul oraşului a fost deja împodobit, sania lui Moş Crăciun a poposit lângă el, căsuţele au streşinile îmbrăcate în ghirlande de lumini, iar felinarele au fost garnisite cu fundiţe roşii de catifea. Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă mai lipsesc doar decoraţiunile luminoase şi zăpada. Dacă primele vor fi aprinse astăzi, în prezenţa oficialităţilor, pentru decorul alb nu ne rămâne decât să aşteptăm ca iarna să-şi intre în drepturi. Conform prognozei meteo însă, precipitaţii sub formă de zăpadă se vor înregistra în Banat abia în primele zile ale anului viitor.

Comments

  1. jon says:

    oare o fi fost si la noi omor ca la Ramnicu Valcea ptr. minunata ciocolata pre-electorala a primariei ?:))

  2. Anca says:

    Abia astept sa se deschida patinoarul :X:X:X Eu nu am fost sa gust ciocolata pre-electorala a primariei, dar ma bucur sa vad ca in fiecare an actualul primar mai aduce un strop de modernizare in orasul asta!! Bvo!