Rescriem istoria! Batem Craiova!

FC Caransebeş şi CS U Craiova se întâlnesc joi, de la ora 16, pe Stadionul Municipal Teiuş, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

După ce au eliminat-o din competiţie pe rivala din Valea Domanului, gugulanii sunt gata să dea o lovitură şi mai mare, să scrie una din cele mai importante performanţe ale fotbalului caransebeşean: calificarea în optimile Cupei României. La Caransebeş vine reinventata Universitatea Craiova. Cârţu, Săndoi sau Badea, amintirile vii despre adevărata „U”, vin la Caransebeş pentru a încerca să ducă echipa municipalităţii din Bănie pe acelaşi drum al succesului pe care au călcat şi ei cândva ca fotbalişti. Sorin Bălu, antrenorul lui FC Caransebeş, are un mare respect faţă de ceea ce înseamnă fotbalul oltean, dar asta ar face dintr-un succes în faţa alb-albaştrilor unul şi mai important. „Universitatea este o echipă de tradiţie a fotbalului nostru, campioana unei mari iubiri, este o echipă bună, are în componenţă jucători buni şi doi antrenori excepţionali, domnii Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, însă în Cupă e posibil orice!”, a declarat antrenorul gugulanilor.

CS U Craiova nu a început grozav campionatul, dar în ultimele două runde au arătat o altă faţă şi şi-au trecut în cont primele victorii. La Caransebeş e posibil să vină într-o formulă inedită, Cupa fiind pe plan secund pentru olteni, principalul lor obiectiv fiind menţinerea în prima ligă.  Antrenorii Craiovei nu vor putea conta pe Brandan şi Kay, suspendaţi, dar nici pe Izvoranu, accidentat, ori pe Mateiu, încă nerefăcut, anunţă site-ul oficial al lui ,,U”.  Mai mult, se spune că este posibil să li se ofere ocazia de a-şi arăta calităţile şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în campionat, dat fiind că duminică este un nou meci important pentru Universitatea, în compania celor de la ASA Târgu Mureş.

Comments

  1. BL 13 says:

    Fac baietii show in tribuna ? :)))