Reprezentanții elevilor vor să afle care este situația predării online: „În această perioadă, elevii din Timiș se confruntă cu anumite abuzuri”

Membrii Consiliului Județean al Elevilor Timiș au lansat un formular cu scopul de a afla ce se întâmplă în timpul cursurilor predate online. Reprezentanții CJE spun că elevii sunt supuși unor abuzuri.

Surplusul de teme și amenințarea cu scăderea notei la purtare sunt exemple de situații neplăcute cu care se confruntă elevii din județul Timiș în timpul orelor de curs, transmit membrii CJE. Pentru a putea afla care este situația și cum poate fi eliminat acest fenomen, reprezentanții elevilor au lansat un formular online care poate fi complet inclusiv de părinți.

„În această perioadă, elevii din Timiș se confruntă cu anumite abuzuri în mediul online, cum ar fi surplusul de teme și amenințarea cu scăderea notei la purtare. Consiliul Județean al Elevilor Timiș lansează un formular pentru elevii din clasele V-XII, cu scopul de a analiza timpul petrecut de aceștia în fața ecranelor. De asemenea, formularul este adresat și părinților care au elevi în ciclul primar, pentru a realiza o radiografie cât mai completă a modului de predare online.”, au transmis reprezentanții CJE Timiș.

Pentru completarea formularului este nevoie de doar câteva minute, iar acesta poate fi accesat AICI.