Reparaţii de primăvară

Vremea bună îi scoate la treabă pe lucrătorii primăriei. După ce topirea zăpezii şi acţiunea materialului antiderapant au lăsat urme adânci pe drumurile şi străzile municipului, autorităţile locale iau iniţiativa şi încep să repare gropile care le fac probleme şoferilor. Lucrările de reparaţii vor avea loc în tot oraşul.

Craterele rămase în asfalt după topirea zăpezii  se joacă deja de câteva săptămâni cu nervii şoferilor, astfel că era neapărat nevoie de remedierea situaţiei. Aşadar, în perioada următoare se vor desfăşura lucrări de plombare a gropilor în întregul municipiu. Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului a stabilit care sunt drumurile şi străzile cele mai avariate de iarna grea. Astfel, zilele acestea lucrătorii primăriei vor fi prezenţi pe Calea Timişoarei, în Microraioanele I, II, III, IV şi pe tronsonul Str. Fărgăraşului- Aleea Gugu. De asemenea se va lucra pe Str. Sportului- Str. Petru Maior, în zona Lunca Pomostului, pe Str. Ştefan cel Mare şi în Colonia Oltului. Nu în ultimul rând va beneficia de reparaţii carosabilul din zonele Pompieri, Marginea-Minda, Lend-Şură şi centură-Valea Ţerovei.

Potrivit planului stabilit de municipalitate, vor fi executate lucrări de întreţinere cu zgură a drumurilor din cartierele limitrofe: Secu, Cuptoare, Monion, Ţerova şi Doman.