Ristache faultează pe bani publici!

Vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Costinel Ristache, nu-i prea prieşte aerul din biroul său de la Palatul Administrativ. Altfel, nu se explică faptul că, în timpul serviciului, pentru care este remunerat din banii publici, îşi găseşte alte şi alte lucruri mai importante de rezolvat. Cum ar fi, de exemplu, cele legate de fotbalul mediocru care se joacă pe maidanele judeţului.   

Express de Banat făcea publică, în urmă cu două săptămâni, o informaţie pe surse, potrivit căreia, Costinel Ristache ar fi însoţit echipa de handbal HC Caraş-Severin în Italia, pentru dubla cu SSV Bozen, din optimile Challenge Cup. Deranjat peste măsură, al doilea om în judeţ a folosit un limbaj incalificabil, pentru care, e adevărat, şi-a cerut scuze. În două rânduri! Acesta şi-a justificat ieşirea necontrolată, spunând că şi-a plătit din propriul buzunar deplasarea şi că, pentru zilele petrecute în Cizmă, a avut concediu de odihnă. Lucru confirmat de Camelia Şuşco, purtătorul de cuvânt al administraţiei judeţene.
Administraţie judeţeană şi fotbal
Tot în urmă cu două săptămâni, Costinel Ristache, de data asta în calitate de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, a convocat Adunarea Generală a forului cărăşean. Nu oricând, ci la ora 11. Cum la AJF e în continuare un adevărat haos, discuţiile s-au întins până la orele prânzului, timp în care Ristache ar fi trebuit să se afle la serviciu, rezolvând multiplele probleme ale judeţului. Camelia Şuşco ne-a precizat că, pentru ziua de 23 februarie, nu există nicio cerere de concediu formulată de vicele CJ. Cu alte cuvinte, acesta a absentat nemotivat câteva ore. Lucrurile nu se opresc însă aici, pentru că Ristache a participat şi la alte acţiuni ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal în timp ce ar fi trebuit să se afle la Consiliul Judeţean. La fel s-a întâmplat şi astăzi.
Recidivă pe bani publici
Ristache i-a invitat pe reprezentanţii mass-media să ia parte la o conferinţă de presă, care a început tot la ora 11, la Sala Polivalentă, pentru a lămuri mai multe probleme ridicate în cadrul Adunării Generale. Înainte de toate, şeful fotbalului din Caraş-Severin a ţinut să precizeze că, timp de două zile, s-a aflat la Braşov, la o acţiune a federaţiei. “Mi s-a părut destul de aspru faptul că mi-aţi reproşat că în timpul serviciului am ţinut Adunarea Generală. Ca să nu mai aveţi probleme de genul ăsta, întâlnirea de la Braşov a fost în concediul meu de odihnă, ca să nu mai cercetaţi, să nu mai căutaţi. Am fost în concediul meu de odihnă”, a afirmat Ristache. Nici nu a fost nevoie să cercetăm prea mult, pentru că vicepreşedintele Consiliului Judeţean a recunoscut pe loc că merită încă un cartonaş galben. Întrebat fiind de redactorul Express de Banat, acelaşi pe care îl făcuse “gunoi” acum două săptămâni, dacă şi pentru ziua de astăzi are liber, Costinel Ristache a răspuns dezinvolt: “Nu. Poţi să spui că am fugit de la serviciu!”
Ar mai fi de amintit doar faptul că Ristache este remunerat atât de Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cât şi de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin.

Comments

  1. Gugulanu' says:

    Ristache nu este singurul care pe bani publici in loc sa mearga la servici,se ocupa de fotbal de unde mai ia un salariu ,l-a luat pe langa el un alt lingau PDL-ist pe nume Medar Mircea care in timpul serviciului de la sala polivalenta din Resita dispare cand vrea el si fuge la AJF-ul lui Ristache de unde mai ia un salariu . Nu va mai ajunge umflatilor ? Mai aveti pana in vara si dupa aceea veti da banii inapoi pentru ca sunt nemunciti .